Underretter Netflix dig, når nogen anden logger ind på din konto?

  • Charles Porter
  • 0
  • 1379
  • 325

Netflix har taget verden af ​​underholdning med storm. Det er en billig løsning på mange kabelalternativer og har godt indhold. Fra klassiske film, tv-udsendelser og endda populære Netflix-originaler kan du tilbringe dage fordybet i uendeligt reklamefrit indhold.

TechJunkie klipper ledningen ugentligt Tilmeld mig Vi spammer dig ikke.

Denne service er også utrolig ønskelig for alle, der ikke ønsker at betale for deres eget abonnement. Selv fra så lavt som $ 8,99 pr. Måned vil nogle Netflix-fans gå ekstremt langt for at streame deres yndlingsindhold på din krone.

Det har været en langvarig vittighed, at flere brugere låner andres adgangskoder og loginoplysninger for at streame indhold. Familiemedlemmer, venner, gamle værelseskammerater vil alle bede om dit kodeord, så de kan omgå det månedlige gebyr. Desværre er det ikke sjovt, når nogen bruger din konto uden din tilladelse.

Læs videre for at finde ud af, hvordan du håndterer hacking af Netflix-konti og øger din kontos sikkerhed.

Netflix giver dig besked, når en anden logger ind

hurtige links

Du modtager en e-mail fra Netflix, der underretter dig om, at der har været et nyt login til din konto.

Netflix underretter faktisk sine brugere om uautoriserede loginforsøg. Deres service genkender alle nye enheder, der prøver at oprette forbindelse. Hvis du er logget ind fra en ny enhed, kan du ignorere underretningen, men hvis den enhed, du får besked om, virker ukendt, er det bestemt en anden. Sørg for at ændre din adgangskode med det samme, hvis en ukendt enhed er logget ind på din konto.

Det er også en god ide at sikre, at du opretholder adgang til den e-mail, du bruger til at logge ind. Uden e-mail-underretninger kan andre logins være sværere at opdage. Fortællingstegn på, at nogen er på din konto, der tidligere er set, viser, at du ved, at du ikke var dig, en ny profil (hvis din skamløse eks ikke tror, ​​du har noget imod dem ved hjælp af din konto) eller ukendte IP-adresser Netflix-kontoindstillinger.

Hvis nogen logger ind på din konto, er der et par ting, du kan gøre for at starte dem, men vi taler om det om et øjeblik.

Deling af Netflix-konto

Hvis du undrer dig over, om det er tilladt at dele dine Netflix-kontooplysninger med dine venner og familie, er det helt. Selv administrerende direktør for Netflix sagde, at det er helt fint, og han opfordrede folk til at gøre det. På denne måde får de flere potentielle abonnenter, fordi når nogen bliver hooked, vil de sandsynligvis få en egen konto.

Det er fint, hvis du gav din adgangskode til en ven, men de kan give den til en anden osv. Det er ikke godt, når en flok mennesker kender dine adgangskoder. Hvis det er en gammel kæreste / kæreste, værelseskammerat eller tidligere bestie, er du måske ikke så begejstret for, at en anden bruger din konto.

Netflix prissætningsniveauer tilbyder et begrænset antal streams ad gangen. En kontoindehaver kan blive utroligt frustreret, når de er klar til at binge deres yndlingsshow, og Netflix vil ikke lade dem, fordi for mange andre mennesker ser på det tidspunkt.

Sådan kontrolleres, hvem der er tilsluttet din Netflix-konto

Deling af din konto med venner er en ædel ting at gøre, men du vil ikke have ubudne gæster på den. Følg disse trin for at se, om der er en bedrager:

  1. Brug dine legitimationsoplysninger til at logge ind på Netflix.
  2. Vælg dit brugernavn for at gå til din konto.
  3. Vælg Visningsaktivitet.
  4. Klik på Seneste enheds streamingaktivitet.
  5. På denne side kan du se tid og dato, land og tilstand for personer, der brugte din konto. Du vil også se deres IP-adresse og typen af ​​enhed, de brugte.
  6. Hvis nogen af ​​posterne ikke stemmer overens med dine oplysninger eller oplysningerne om personer, du har delt din konto med, er chancerne for, at du har en ubuden gæst.
  7. Netflix anbefaler, at du straks ændrer din adgangskode, hvis du har mistanke om, at nogen bruger den uden din tilladelse.
  8. En anden foranstaltning er at logge ud af alle enheder, der er knyttet til din konto. Dette afbryder dem alle, men det kan tage et stykke tid. Bemærk, at dette ikke er klogt, hvis din enhed blev stjålet. Du kan bruge Netflix-sporing til at finde tyven.

Sådan forhindres folk i at stjæle din Netflix-konto

Desværre har Netflix ikke en 2-faktor-godkendelsesmulighed. Du skal udelukkende stole på e-mail-underretninger for adgangsadvarsler. Her er nogle af de bedste tip til at holde din Netflix-konto sikker:

Brug en stærk adgangskode

Hvert websted eller enhver tjeneste nogensinde vil fortælle dig, at du bruger en unik adgangskode. Der er en grund til dette. Hvis du bruger den samme adgangskode til dine sociale medier, e-mail og andre sider, gør du den forudsigelig og let at misbruge.

Udover at det er anderledes, så prøv at bruge et stærkt kodeord: det skal have 10 eller flere tegn, tilfældige store eller små bogstaver, symboler og tal. Brug ikke dine personlige oplysninger i dine adgangskoder.

Skift din adgangskode fra tid til anden. For at gøre det skal du gå til din kontoside på din Netflix-konto.

Brug et antivirusprogram

Alle fanger en virus eller anden type malware fra tid til anden, og de fleste af dem er designet til at stjæle dine oplysninger, herunder adgangskoder. Det er bedst at køre noget antivirus- eller antimalware-software en gang imellem.

Rapporter Anything Fishy til Netflix

Der er mange bedragere på Internettet, der hævder at være Netflix-repræsentanter eller ligeledes. Netflix tager aldrig dine personlige oplysninger via e-mail. Undgå at klikke på nogen links i sådanne e-mails, og rapporter deres afsendere direkte til Netflix.

Overdel ikke

De siger, at deling er omsorgsfuld, men du skal ikke dele din Netflix-konto med fremmede. Husk, at din adgang til Netflix er begrænset til et meget begrænset antal enheder, så pas på, hvem du deler din konto med.

Din Netflix-konto er ikke kun bundet til dine betalingsoplysninger, det er en alvorlig ulempe, hvis du betaler for noget, som du ikke kan bruge. Hvis en ven eller et familiemedlem bruger alle dine streams, er din eneste mulighed at ringe til dem og bede dem om at stoppe med at se tjenesten eller opdatere din adgangskode og logge dem ud af din enhed.




Endnu ingen kommentarer

Websted om nye teknologier. En masse nyttige oplysninger om operativsystemer og gadgets
Mange interessante artikler fra verden af ​​moderne teknologi. Detaljerede anmeldelser, nyttige tip og masser af sjovt indhold